Informasjon om Hammern 2012 - NFAQ

Hva er Hammern?

Hammern er marsj på rundt 6 mil, fra Lillehammer til Hamar (tidligere motsatt vei), som gjennomføres i stort sett i juni hvert år. Tradisjonelt gjennomført fra fredag kveld til lørdag morgen. Det har også være start på Sjusjøen, nord for Lillehammer to ganger. Det vil også være det i 2012.

Hvem kan gå Hammer'n?

Alle som mener seg i form til dette kan gå. Ta kontakt med Henrik for å fortelle at du ønsker å være med eller for nærmere informasjon.

Hva koster det å delta?

Det koster ingenting i påmelding. Alle deltakere står for sin egen oppakning med mat, drikke, førstehjelpssaker og skift. Vi tar gjerne toget til Lillehammer og fra Hamar, så dette er også en kostnad som må legges til. Det koster mer slit, enn penger, for å si det sånn ... Pølse på Shell Moelv koster kr 40 ... sånn cirka.

Rute og omtrentlig tid (passeringstid 2004 i parantes)
De siste årene ha turen tatt ca 13,5 timer å gjennomføre inklusive pauser. Start på Lillehammer torg og målgang på Hamarodden Camping. Midtveis, 29 km er Moelv (6,5t). Etter 46 km passerer vi Brummundal (10,5t). Mål er 60/61 km (13,5t)

Hvem arrangerer Hammern?

Skildpaddene, også kjent som the Turtles og Vestre Slidre Vardebyggelag, er bygget opp rundt arrangering og gjennomføring av Hammer'n, en marsj mellom Lillehammer og Hamar. Den kan du lese mer om på disse sidene. Deltakerne er også arrangører og kan komme med innspill til det meste. Det er ingen etablert klubb eller stiftelse eller lag, men kun navnet på gruppa som går Hammern. Man mottar medlemsskap i Skildpaddene ved å gjennomføre Hammern. 


Hammern - Birkebeinerne mot Baglerne - en historisk bakgrunn

http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/article1195687.ece#.T6JoXKuyxBk

Another step
Skildpaddene-quoteIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar